Looking For Anything Specific?

Galatasaray Dinamo Bükreş 4-1 : Galatasaray, Dinamo Bükreş ile hazırlık maçı yapacak ... / Maçında romanya'nın dinamo bükreş takımını konuk etti.

Galatasaray Dinamo Bükreş 4-1 : Galatasaray, Dinamo Bükreş ile hazırlık maçı yapacak ... / Maçında romanya'nın dinamo bükreş takımını konuk etti.. Uefa avrupa li̇gi̇ f grubu 3. Bu senenin en çok kullanılan 3 klişe lafından birini uyguladılar, rotasyon. Galatasaray 4 dinamo bükreş 1 maç devam ediyor skor ve yorumlar buradan yapabilirsiniz. Dakikada dinamo bükreş, galatasaray filelerini havalandırmayı başardı. Maçi galatasaray dinamo bükreş tarih:

Ali sami yen stadı'nda oynanan karşılaşmada galatasaray'ın gollerini 32. Sünde, dinamo bükreş karşısına çıkıyoruz. Galatasaray için önemli bir maçtı dinamo bükreş maçı birçok açıdan. Romanya ekibi karşısında maçın başından sonuna etkili bir futbol oynayan galatasarayımız, bulduğu gol pozisyonlarını değerlendirmesini bildi ve rahat bir. Galatasaray'ın gollerini kewell, nonda (2), elano.

CANLI | Galatasaray - Dinamo Bükreş maçı izle!
CANLI | Galatasaray - Dinamo Bükreş maçı izle! from iaahbr.tmgrup.com.tr
75 niculescu), scarlatache, n'doye, adrian cristea, marius alexe (dk. Dinamo bükreş karşısında özellikle kanatları etkili kullanan galatasaray, kewell ve keita ile getirilen toplarla rakip kalede gol fırsatları yakaladı. Sol köşeden adrian cristea'nın kullandığı köşe atışında topu önüne alan bostina, yine sol çaprazdan yaptığı sert vuruşla uzak köşeden topu kaleye gönderdi: İlki sturm graz beraberliği sonrası kaybedilen hamle üstünlüğü sebebiyle liderliği korumak için bu maçtaki üç puan gerekliliği, diğeri ise ligin kaderi. Uefa avrupa ligi f grubu 3. Galatasaray 4 dinamo bükreş 1 ve en çok izlenen spor videoları vidivodo'da. 46 bostina), tamas, andrei cristea, torje, (dk. Galatasaray için önemli bir maçtı dinamo bükreş maçı birçok açıdan.

Galatasaray, uefa avrupa ligi f grubu 3.

Dinamo bükreş'in tek golünü ise ndoye kaydetti. Maçın zor geçeceğini düşünenler yanıldılar. Maçi galatasaray dinamo bükreş tarih: Galatasaray harry kewell (32) shabani nonda (42) shabani nonda (46) elano (58). Ali sami yen stadı'nda oynanan karşılaşmada galatasaray'ın gollerini 32. İlki sturm graz beraberliği sonrası kaybedilen hamle üstünlüğü sebebiyle liderliği korumak için bu maçtaki üç puan gerekliliği, diğeri ise ligin kaderi. Dolha, diabate, goian, rus (dk. Uefa avrupa ligi f grubunda, perşembe gecesi grup maçlarının 3. Bu maçı iki farklı şekilde yorumlamak mümkün. Galatasaray için önemli bir maçtı dinamo bükreş maçı birçok açıdan. Maçında romanya'nın dinamo bükreş takımını konuk etti. Dakikada sağdan galatasaray ceza alanına giren andrei. Dakikada dinamo bükreş, galatasaray filelerini havalandırmayı başardı.

Dakikada kewell, 42 ve 46. Birincisi, uzun süredir bahsedilen fenerbahçe maçı için, ikincisi genel olarak bir geleceğe bakış i̇şin ilginç yanı, öyle bir stoper dinamo bükreş'te vardı. Dinamo bükreş'in tek golünü ise ndoye kaydetti. 75 niculescu), scarlatache, n'doye, adrian cristea, marius alexe (dk. Galatasaray'ın gollerini kewell, nonda (2), elano.

Galatasaray, Dinamo Bükreş'i 2-1 mağlup etti
Galatasaray, Dinamo Bükreş'i 2-1 mağlup etti from www.ogunhaber.com
Sünde, dinamo bükreş karşısına çıkıyoruz. Geçtiğimiz hafta oynanan milli maçlar, haftasonu oynanan trabzonspor maçlarının yorgunluğunun üzerine bu akşam dinamo bükreş'i konuk ettik. Galatasaray'ımızın golleri shabani nonda (2), harry kewell ve elano blumer'den geldi. Dakikada sağdan galatasaray ceza alanına giren andrei. + galatasaray, uefa avrupa ligi (f) grubu 3. Galatasaray 4 dinamo bükreş 1 maç devam ediyor skor ve yorumlar buradan yapabilirsiniz. Dakikada elano kaydederken, dinamo bükreş'in golünü 62. Galatasaray, uefa avrupa ligi (f) grubu 3.

23 ekim 2009 1.349 i̇zlenme.

Aslarla yedeklerin karmasından oluşturulan 11'de fenerbahçe maçı düşünülerek bazı futbolcularımıza yer. Dakikada sağdan galatasaray ceza alanına giren andrei. Maçında romanya temsilcisi dinamo bükreş'i konuk etti. Maçi galatasaray dinamo bükreş tarih: Dakikada kewell, 42 ve 46. İlki sturm graz beraberliği sonrası kaybedilen hamle üstünlüğü sebebiyle liderliği korumak için bu maçtaki üç puan gerekliliği, diğeri ise ligin kaderi. Sol köşeden adrian cristea'nın kullandığı köşe atışında topu önüne alan bostina, yine sol çaprazdan yaptığı sert vuruşla uzak köşeden topu kaleye gönderdi: 23 ekim 2009 1.349 i̇zlenme. Dinamo bükreş karşısında özellikle kanatları etkili kullanan galatasaray, kewell ve keita ile getirilen toplarla rakip kalede gol fırsatları yakaladı. Dk dinamo bükreş'da oyuncu değişikliği; Dinamo bükreş'in tek golü ise 62. Arka arkaya evinde oynadığı ikinci maçta da 4 gol atarak galip geldi galatasaray, üstelik bu defa sadece 1 tane yediler ama gene rakibe fırsatlar verdiler. Birincisi, uzun süredir bahsedilen fenerbahçe maçı için, ikincisi genel olarak bir geleceğe bakış i̇şin ilginç yanı, öyle bir stoper dinamo bükreş'te vardı.

Dinamo bükreş karşısında özellikle kanatları etkili kullanan galatasaray, kewell ve keita ile getirilen toplarla rakip kalede gol fırsatları yakaladı. Dakikada kewell, 42 ve 46. Ali sami yen stadı'nda oynanan karşılaşmada galatasaray'ın gollerini 32. + galatasaray, uefa avrupa ligi (f) grubu 3. Dinamo bükreş atağında ndoye ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top üstten auta çıktı.

Galatasaray, hazırlık maçında Dinamo Bükreş'i 2-1 mağlup ...
Galatasaray, hazırlık maçında Dinamo Bükreş'i 2-1 mağlup ... from turkhaberajans.com
Galatasaray'ımız, uefa avrupa ligi f grubu 3. + galatasaray, uefa avrupa ligi (f) grubu 3. Maçi galatasaray dinamo bükreş tarih: Maçın zor geçeceğini düşünenler yanıldılar. Dinamo bükreş'in tek golü ise 62. Aslarla yedeklerin karmasından oluşturulan 11'de fenerbahçe maçı düşünülerek bazı futbolcularımıza yer. Arka arkaya evinde oynadığı ikinci maçta da 4 gol atarak galip geldi galatasaray, üstelik bu defa sadece 1 tane yediler ama gene rakibe fırsatlar verdiler. Galatasaray'ın golleri shabani nonda (2), harry kewell ve elano blumer'den geldi.

Uefa avrupa ligi f grubunda, perşembe gecesi grup maçlarının 3.

Aslarla yedeklerin karmasından oluşturulan 11'de fenerbahçe maçı düşünülerek bazı futbolcularımıza yer. Galatasaray için önemli bir maçtı dinamo bükreş maçı birçok açıdan. Dolha, diabate, goian, rus (dk. Maçın zor geçeceğini düşünenler yanıldılar. Galatasaray'ın gollerini kewell, nonda (2), elano. Sünde, dinamo bükreş karşısına çıkıyoruz. Bu senenin en çok kullanılan 3 klişe lafından birini uyguladılar, rotasyon. Galatasaray, uefa avrupa ligi f grubu 3. Bu maçı iki farklı şekilde yorumlamak mümkün. Uefa avrupa ligi f grubunda, perşembe gecesi grup maçlarının 3. Romanya ekibi karşısında maçın başından sonuna etkili bir futbol oynayan galatasarayımız, bulduğu gol pozisyonlarını değerlendirmesini bildi ve rahat bir. Galatasaray 4 dinamo bükreş 1 ve en çok izlenen spor videoları vidivodo'da. 23 ekim 2009 1.349 i̇zlenme.

+ galatasaray, uefa avrupa ligi (f) grubu 3 galatasaray dinamo bükreş. Maçında romanya temsilcisi dinamo bükreş'i konuk etti.

Posting Komentar

0 Komentar